Logo D&D Group

Despre noi

Istoric

D&D Electro Partners și-a început existența în anul 2006 ca o companie specializată în proiectarea și execuția de rețele electrice de joasă și medie tensiune, precum și închirierea utilajelor de construcții. Compania continuă brandul D&D, un brand foarte cunoscut pe piața locală de profil.

A doua jumătate a anului 2012 aduce cu sine un alt contract major având ca parte contractantă ALSTOM TRANSPORT București pe segmentul de închiriere utilaje pentru Modernizarea tronsoanelor de cale ferată Curtici-Simeria din cadrul Coridorului 4 Paneuropean. Valoarea acestuia a fost una semnificativa, lucrarile desfășurându-se pe o perioadă de 4 ani de zile. Se preconizează și încheierea de contracte cu alți operatori angajați în reabilitarea acestui segment important al căilor ferate române, existând deja discuții avansate cu aceștia.

Parteneriate

Compania a încheiat un parteneriat cu Structuri Terasiere, Joie de Vivre și Inst-Serv D&D, bazat pe încredere și sustinere reciprocă. Au urmat o serie de contracte importante cu operatori economici din municipiul și județul Arad, urmând ca în 2013 activitatea să depășească granițele județului. Aici putem evidenția contractul cu Alpine Bau Gmbh Austria pe segmentul de închiriere utilaje pentru obiectivul Autostrada Nădlac-Arad-Timișoara-Lugoj-Deva. Tot în acest segment putem menționa contractele cu PORR Construct, Metalcomp, Asocierea JV-FCC, Readymix, Kostman, Astaldi, Swietelsky, etc. În același timp s-au încheiat contracte cu terțe persoane pe segmentul de instalații de apă, canalizare și electrice.

Un segment important al activității îl constituie intervențiile în caz de evenimente rutiere soldate cu răsturnarea sau avarierea autovehiculelor, pe acest segment societatea fiind lider de piață în județul Arad.

Management

D&D Electro Partners are implementat și menține un Sistem de Management Integrat: calitate conform cerințelor standardului: SR EN ISO 9001: 2008, mediu conform cerințelor standardului: SR EN ISO 14001: 2005, sănătate și securitate ocupațională conform cerințelor standardului SR EN ISO 18001: 2007.

Societatea are angajați calificați corespunzător și autorizați (macaragiști, instalatori, electricieni, mecanici), pentru a satisface orice exigențe aferente domeniilor sale de activitate, societatea are specialist responsabil ISCIR și RSVTI.

Utilajele dețin certificate ISCIR la zi, taxe de drum și asigurări precum și verificări tehnice valabile. De asemenea, societatea deține un atelier propriu de reparații și întreținere pe o suprafață de 10.000 mp precum și un atelier mobil de reparații care asigură intervenția în cel mai scurt timp. În cazul defectării unui utilaj, timpul de înlocuire al acestuia este de 2 ore, pe raza județului Arad.